Preliminary Programme

Outline Programme for the 1st GASi Online Symposium
in Group Analysis, 4th– 6th September 2020



The times that appear have been automatically adjusted to your local time-zone.

Schedule for Friday, 4th September 2020

13:00 - 13:25 Welcome
13:30 - 15:00 Early option experiential groups/social dreaming (8 parallel sessions)
Late option experiential groups/social dreaming (8 parallel sessions)
Participants elect to attend EITHER early OR late option experiential groups, which will continue early or late in the program on Saturday and Sunday.
30 min break
15:30 - 16:30 Keynote presentation (recorded).
30 min break
17:00 - 18:30 Large group.


Schedule for Saturday, 5th September 2020

Participants will have chosen EITHER early or late experiential groups slots. So, for instance someone in India could attend an early option experiential group, 2 scientific sessions and the large group (14.00-22.00 local time), while someone from the eastern US could attend 2 scientific sessions, the large group, and then a late option experiential group (06.30-15.00 local time. Europeans could choose either 10.30-18.30 or 12.30-21.00 local time (CEST). Participants can also choose to watch recorded scientific program sessions at a time to suit themselves.

10:30 - 12:00 Early option experiential groups/social dreaming (8 parallel sessions).
For those participants who elected to attend early experiential groups
30 min break
12:30 - 14:00 Scientific program sessions - 12 parallel sessions (recorded for subsequent viewing)
75 min break
15:15 - 16:30 Keynote presentation with simultaneous English/Spanish translation (recorded for subsequent viewing)
30 min break
17:00 - 18:30 Large Group, with simultaneous English/Spanish translation
60 min break
19:30 - 21:00 Late option experiential groups/social dreaming (8 parallel sessions)
For those participants who elected to attend the late option experiential groups


Schedule for Sunday, 6th September 2020

10:30 - 12:00 Early option experiential groups/social dreaming (8 parallel sessions).
For those participants who elected to attend early experiential groups
30 min break
12:30 - 14:00 Scientific program sessions - 12 parallel sessions (recorded for subsequent viewing)
75 min break
15:15 - 16:30 Scientific program sessions - 12 parallel sessions (recorded for subsequent viewing)
30 min break
17:00 - 18:30 Large Group, with simultaneous English/Spanish translation
18:45 - 19:15 Farewell
15 min break
19:30 - 21:00 Late option experiential groups/social dreaming (8 parallel sessions)
For those participants who elected to attend the late option experiential groups