FAQs

Què és una reunió virtual/simposi online?
Les reunions virtuals utilitzen la tecnologia per permetre que els grups intercanviïn contingut a través d'una connexió a Internet. Aquesta plataforma de reunió virtual manté un component d'àudio i vídeo, i no és simplement una connexió de veu. Les reunions virtuals són molt fàcils de realitzar. Tot el que necessites per als assistents a nivell bàsic és:

  • Un espai tranquil i privat per assistir a la reunió
  • Una connexió estable a Internet
  • Àudio (a través d’altaveus de l'ordinador i el micròfon o el telèfon)
  • Webcam o càmera web (no és necessària per als assistents; no obstant, preferiríem que s’unissin per vídeo)
Es retornarà la meva quota d'inscripció?
La seva quota d'inscripció pot ser o bé reemborsada (menys els càrrecs bancaris) o bé contribuir al simposi GASi per a ajudar a altres delegats durant aquesta dificil situació. Si la seva quota d'inscripció ja s'ha pagat per a la reunió presencial, rebrà un formulari per emplenar i confirmar la seva assistència.
Es retornarà la quota d'esdeveniments socials?
Sí, tots els actes socials s'han cancel·lat automàticament i es reemborsaran. Els esdeveniments socials inclouen en aquest cas: la festa del simposi.
Quan podré rebre el meu reemborsament?
Si us plau, us demanem paciència, ja que el procés de reemborsament pot trigar un temps, i a causa de la situació de Covid-19, aquest es durà a terme després de l'esdeveniment. Rebreu un correu electrònic amb un justificant de reemborsament una vegada l'hàgim processat.
Com rebré el meu reemborsament?
Pròximament serà contactat i li donarem més detalls sobre el procés de reemborsament i la informació que necessitem per a procedir, però en general, si ha pagat amb targeta de crèdit, el reemborsament serà enviat directament al mateix compte de la targeta de crèdit (menys les despeses bancàries de 35€) Si ha pagat per transferència bancària, se li sol·licitarà que envïi les seves dades bancàries.
Necessito enviar les meves dades bancàries?
Estem organitzant el procés de recopilació de dades bancàries. En breu será contactat per a aquest propòsit.
No he rebut un correu electrònic confirmant el meu reemborsament. Ho vau processar?
Tingui en compte, que el procés de reemborsament serà posterior al simposi, però una vegada processat, rebrà automàticament un correu electrònic amb el seu rebut de reemborsament, tan aviat com aquest s’hagi fet.
L’esdeveniment online serà gratuït?
No, les tarifes de l’esdeveniment online estaran a nivells que reflexin el cost total d’organitzar l’esdeveniment.

Encara que alguns dels costos de la conferència presencial han desaparegut (per exemple: lloguer d’instal·lacions, lloguer i configuració d’equips d’audiovisuals i servei d’àpats), es manté el sistema de registre i els resums, així com el temps del personal necessari per organitzar tots els detalls de la reunió, i això s’ha de pagar. També tenim alguns costos nous, principalment en llicències de software per a solucions tecnològiques i suport tècnic.
Si em vaig inscriure al simposi GASi Barcelona 2020, també necessitaré inscriure'm a la reunió virtual?
Sí, tots els participants inscrits haurien d’haver rebut una comunicació sol·licitant que confirmin novament la participació al simposi virtual. Si no ho ha rebut, si us plau contacti amb la secretaría tècnica gasi-bcn2020@kuoni-congress.com
Encara no m'he registrat, però estic interessat en assistir a l’esdeveniment online. Què he de fer?
Si us plau, registra't a través del portal de registre en línia que pots trobar a la pestanya de registre d'aquesta pàgina web.
Quants dies durarà la reunió virtual?
Les dates de la reunió virtual són: del 4 de setembre al 6 de setembre. La reunió virtual durarà 3 dies.
¿Hauré de reenviar la meva presentació / resum?
No, no caldrà que reenviï la presentació. Tots els autors haurien d’haver rebut una comunicació per informar al comitè científic si desitgen que es consideri el seu resum per a la inclusió al nou programa.

Si no ho ha rebut, contacti amb la secretaria tècnica gasi-bcn2020@kuoni-congress.com

Una vegada que haguem rebut tota aquesta informació, tots els resums i presentacions seran revisats i els presidents del Comitè del Programa Científic li comunicaran el resultat.
Les sessions seran pre-registrades o en directe?
Cap de les presentacions serà pregravada. A més, la interacció en viu amb el presentador serà part de l’experiència.
No estic còmode amb presentacions virtuals; puc retirar la meva presentació?
Sí, pot retirar la seva presentació. Tots els autors haurien d’haver rebut una comunicació per confirmar si les seves presentacions haurien de ser considerades per l’esdeveniment virtual. Si us plau, contacti amb la secretaria tècnica gasi-bcn2020@kuoni-congress.com si no ha rebut aquesta comunicació.
Quins dies/hores són les sessions?
Les dates per a la reunió virtual són: del 4 de setembre al 6 de setembre de 2020. La zona horària serà l'horari d'estiu d'Europa Central (UTC+2), però tingui en compte que en el programa científic de la pàgina web, les hores de cada sessió estaran automàticament adaptades a la seva zona horària per a que pugui organitzar millor la seva agenda.
Es gravaran les sessions per a la seva visualització després de la conferència?
Sí, pels assistents registrats, les presentacions (plataforma i pòsters) estaran disponibles després de la reunió durant un període de temps limitat, que encara no s'ha determinat. Cap de les sessions grupals experiencials serà gravada.
Podran fer preguntes o participar en una sessió, o només es transmeten presentacions?
Les sessions seran interactives. El nostre objectiu és facilitar opcions que incloguin les opcions d'interacció amb els assistents, com ara; xat, preguntes i respostes, i enquestes en viu. El xat també es pot utilitzar durant les presentacions pre-gravades per part de la audiència.
Tindrem accés a la visualització de cartells electrònics?
Sí, les sessions de ePoster i la galeria online de ePoster estaran disponibles per als assistents inscrits, durant i després de la reunió (per un període limitat).
Hi haurà un programa social?
Sí, proporcionarem oportunitat als participants de reunir-se de forma informal, ja sigui entre sessions o vespre. Per exemple, esperem celebrar un esdeveniment Open Mic durant el qual la gent pugui compartir música, cançons, poemes, teatre, etc.).