Programa Preliminar

Resum del programa del 1er Symposium Internacional
Online de Grup Anàlisi, 4 – 6 Setembre 2020



Les hores que apareixen s'han ajustat automàticament a la seva zona horària local.

Horari del divendres, 4 de Setembre de 2020

13:00 - 13:30 Benvinguda
13:30 - 15:00 Opció de grups experiencials/social dreaming de primera hora (8 sessions paral·leles)
Opció de grups experiencials/social dreaming d’última hora (8 sessions paral·leles)
Els participants han de triar assistir als grups experiencials ENTRE la sessió de primera hora O d’última hora, que continuaran a primera o última hora en el programa del dissabte i el diumenge, per a facilitar la participació de persones del màxim de zones horàries internacionals.
30 min de descans
15:30 - 16:30 Conferència plenària, amb traducció simultània anglès/espanyol (es gravarà per poder-la veure posteriorment)
30 min de descans
17:00 - 18:30 Grup gran, amb traducció simultània anglès/espanyol


Horari del dissabte, 5 de Setembre de 2020

Els participants hauran d’haver triat assistir als grups de primera hora o d’última hora. Per tant, i com a exemple, algú de l’Índia podria assistir a un grup experiencial de primera hora, 2 sessions científiques i al grup gran (14.00-22.00 hora local), mentre que algú de l’est dels EEUU podria assistir a 2 sessions científiques, el grup gran i després un grup experiencial d’última hora (06.30-15.00 hora local). Les persones d’Europa podrien triar entre 10.30-18.30 ó 12.30-21.00 hora local (CEST). Els participants a més poden triar veure les gravacions del programa científic a la hora que els convingui.

10:30 - 12:00 Opció de grups experiencials/social dreaming de primera hora (8 sessions paral·leles)
Per aquells participants que han triat assistir els grups experiencials de primera hora
30 min descans
12:30 - 14:00 Sessions del programa científic – 12 sessions paral·leles (es gravaran per poder ser vistes posteriorment)
75 min descans
15:15 - 16:30 Conferència plenària, amb traducció simultània anglès/espanyol (es gravarà per poder-la veure posteriorment)
30 min descans
17:00 - 18:30 Grup gran, amb traducció simultània anglès/espanyol
60 min descans
19:30 - 21:00 Opció de grups experiencials/social dreaming d’última hora (8 sessions paral·leles)
Per aquells participants que han triat assistir als grups experiencials d’última hora


Horari del diumenge, 6 de Setembre de 2020

10:30 - 12:00 Opció de grups experiencials/social dreaming de primera hora (8 sessions paral·leles)
Per aquells participants que han triat assistir els grups experiencials de primera hora
30 min descans
12:30 - 14:00 Sessions del programa científic – 12 sessions paral·leles (es gravaran per poder ser vistes posteriorment)
75 min descans
15:15 - 16:30 Sessions del programa científic – 12 sessions paral·leles (es gravaran per poder ser vistes posteriorment)
30 min descans
17:00 - 18:30 Grup gran, amb traducció simultània anglès/espanyol
18:30 - 18:45 Comiat
45 min descans
19:30 - 21:00 Opció de grups experiencials/social dreaming d’última hora (8 sessions paral·leles)
Per aquells participants que han triat assistir als grups experiencials d’última hora