Benvinguts!

La Group Analytic Society International (GASi), l'Asociación de Psicoterapia Analítica Grupal (APAG) i la Sociedad Española de Psicoterapia y Técnicas de Grupo (SEPTG) us donem la benvinguda a Barcelona i al 18è Simposi Internacional de Grupanàlisi:

"Les llengües dels grups: el poder d´incloure i excloure"
del 2 al 6 de setembre de 2020.

El tema central del simposi és la llengua i les múltiples maneres que tenim de comunicar-nos. La llengua ens uneix i la llengua ens separa. L´idioma que parlem i el llenguatge dels nostres cossos - tant en el si de classes, gèneres, cultures, nacionalitats, sexualitats i religions, com entre elles - constitueixen el nucli de les nostres relacions en grup.

Som aquí per reflexionar i experimentar com la llengua estructura les nostres relacions i alhora té el poder d’incloure i excloure. Per tal d´aconseguir això, per primera vegada, el Simposi serà multilingüe: trilingüe, de fet, amb l’anglès, l´espanyol i el català com a llengües de treball de l´esdeveniment.

Us convidem a fer-hi part, ja sigui presentant treballs, fent tallers, o conduint grups; o bé començant a pensar a venir a Barcelona i involucrar-vos en una matriu multilingüe en la que la comoditat del monolingüisme es veurà substituïda per una situació total més complexa i desafiadora.

Tenim l´esperança que el Simposi estimuli el creixement de la Grupanàlisi, com a cos teòric i com a forma de psicoteràpia, a través de l’intercanvi d´aspectes teòrics, d´investigació i de pràctica clínica.

Com sempre, a través de conferències, comunicacions, taules rodones i tallers, així com a través de les trobades en grups petits, mitjans i grans, el Simposi ens donarà, als participants, l’oportunitat d’ampliar les nostres xarxes professionals, fer nous amics i desenvolupar connexions més enllà de les fronteres lingüístiques i culturals.

Durant els propers mesos aquest lloc web anirà creixent per tal de proporcionar-vos tota la informació necessària per inscriure-us, enviar resums i propostes de tallers, organitzar la vostra visita i preparar-vos per venir a Barcelona, Catalunya i Espanya.

Esperem, doncs, saber de vosaltres i, tant de bo, veure´ns a Barcelona al setembre de 2020.

Els co-presidents del Simposi, Peter Zelaskowski i Luis Palacios.